Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Objecten

De aangeboden objecten worden zo duidelijk mogelijk omschreven en getoond met foto’s. Van eventuele gebreken wordt altijd melding gemaakt, behoudens normale ouderdomssporen en slijtage.

Prijs

Alle vermelde of door u opgevraagde prijzen zijn inclusief BTW.

Persoonlijk bezichtigen en/of afhalen

Alle op de site afgebeelde objecten zijn na afspraak te bezichtigen in Oldenzaal. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen via telefoonnummer 0657280173 of per mail berichten via info@veldboerkunstenantiek.nl.

Mocht u het bekeken object direct mee willen nemen, verzoeken wij u ter plekke eerst het te betalen bedrag contant of via iDeal te voldoen.

Aankoop zonder bezichtiging

Verzending per post of aflevering op uw afleveradres is uiteraard ook mogelijk. Betaling kan dan plaatsvinden online via iDeal of het volgende bankrekeningnummer:

ABN/Amro rekeningnummer: 595814867

IBAN: NL51ABNA0595814867

t.n.v. E.J.B. Veldboer.

Betalingen vanuit het buitenland graag via een IBAN/BIC Europese bankoverschrijving. Verzending geschiedt zo spoedig mogelijk, nadat de totale koopprijs is overgemaakt. De betaling dient binnen vijf dagen op onze rekening te staan.  De bestelde objecten worden maximaal vijf dagen voor u gereserveerd. Indien de betaling na vijf dagen nog niet is ontvangen, annuleren wij de bestelling.

Verzending

Wij verzenden wereldwijd via PostNL. Wij zorgen voor een deugdelijke verpakking rekening houdend met uw aangegeven wensen. Wij hanteren de kosten zoals die te vinden zijn op de tarievenlijst van PostNL. Zie hiervoor: http://tarievenwijzer.postnl.nl/. In het geval een object buiten de gangbare formaten en/of gewichten van normale postbezorging valt, wordt in onderling overleg voor een andere mogelijkheid gekozen. Op de dag van verzending sturen wij u een e-mail met nadere postgegevens.

De objecten worden bezorgd op het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Als een bestelling retour komt op basis van een verkeerd opgegeven adres, zijn de extra verzendkosten voor uw rekening.

Retourregeling

Mocht het gekochte voorwerp onverhoopt en onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen, dan geldt hiervoor de wettelijke regeling: u kunt het object binnen 10 dagen na factuurdatum aan ons retourneren. De verzend-, verpakkings- en verzekeringskosten zijn in dat geval voor uw eigen rekening.

Zodra wij het voorwerp weer ongeschonden in ons bezit hebben, wordt de koopprijs van het betreffende object op uw bankrekening teruggestort.

Tenslotte

Weest u ervan overtuigd dat al onze transacties met de grootst mogelijke nauwkeurigheid worden afgewikkeld.